Resultaat 1 - 10 (van 35)

• Eén inlog voor alle bibliotheekdiensten Bekijk details

22 mei 2024

Goed nieuws! Alle openbare bibliotheken gaan samenwerken met één inlogsysteem. Dit maakt inloggen veiliger en makkelijker. Je kunt dan met jouw account voor álle bibliotheekdiensten inloggen. Of je nou een boek wilt reserveren of een e-book wilt lenen bij de online Bibliotheek. En verhuis je naar een andere stad dan verhuist je inlogaccount gewoon met je mee. Lekker makkelijk!

• Jaarverslag 2023 Bekijk details

1 mei 2024

KopGroep Bibliotheken kijkt terug op een jaar vol beweging. Bol van bezigheden, maar ook van een positief gonzen door de straten.

• Hoge score voor een klantgerichte beleving bij KopGroep Bibliotheken! Bekijk details

8 februari 2024

Hoe klantgericht is de bibliotheek? Met deze vraag bezochten mystery guests 36 vestigingen van zeven deelnemende bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland, waaronder acht vestigingen van KopGroep Bibliotheken. Met een gemiddelde van 9 eindigt KopGroep Bibliotheken in de top 3!

• Opening eerste Taalhuis in Hollands Kroon Bekijk details

11 januari 2024

In de bibliotheek aan het Loggersplein in Wieringerwerf opent wethouder Mary van Gent woensdag 17 januari om 14.00 uur het eerste Taalhuis in de gemeente Hollands Kroon.

• Update abonnementstarieven Bekijk details

30 november 2023

De abonnementsprijzen voor 2024 zijn bekend. Voor het komende jaar voeren we een kleine indexering door.

• Online Bibliotheek app vernieuwd Bekijk details

13 november 2023

Sinds 13 november is er een nieuwe versie van de Online Bibliotheek app beschikbaar. Wat betekent dit voor jou?

• Informatiepunt Digitale Overheid Texel geopend Bekijk details

10 november 2023

Vrijdagmiddag 10 november werd in de bibliotheek van Den Burg het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) feestelijk geopend door wethouder Remko van de Belt. Het IDO in de Texelse bibliotheek wordt georganiseerd in samenwerking met Texels Welzijn.

• Bibliotheek Tuitjenhorn weer geopend Bekijk details

19 juni 2023

De bibliotheek in Tuitjenhorn is weer geopend! Mede dankzij de subsidie van de Provincie Noord Holland heeft KopGroep Bibliotheken de bibliotheek verduurzaamd.

• Hulp bij digitale zorgzaken Bekijk details

30 april 2023

Digitale ontwikkelingen in de zorg gaan snel en kunnen ingewikkeld zijn voor patiënten. Noordwest Ziekenhuisgroep, huisartsenorganisatie HONK en HKN, KopGroep Bibliotheken en Bibliotheek Kennemerwaard zijn een samenwerking aangegaan om patiënten hierbij te helpen.

• Het KopGroep Oefenplein Bekijk details

24 april 2023

Wil jij ook leren hoe je een DigiD aanmaakt, e-mails verstuurt of bijvoorbeeld online naar werk zoekt? Of wil je oefenen met taal en rekenen? Kom dan naar het KopGroep Oefenplein!

Paginanavigatie